Gelaatsverzorging

Een goede gelaatsverzorging met kwalitatieve
producten & hoogwaardige huid eigen ingrediënten.

Dr. Baumann heeft verschillende cosmeticalijnen die elk een bepaalde functie hebben. Tijdens een gelaatsverzorging gaan we samen na welke producten het best bij jouw huid passen. Of je nu bepaalde huidproblemen hebt zoals acne of je wilt gewoon ontspannen, Dr. Baumann beschikt over het juiste product.

Een goede gelaatsverzorging met kwalitatieve producten zorgt ervoor dat je huid er op termijn gezonder uitziet en huidveroudering wordt voorkomen. De hydraterende verzorgingscrèmes worden in jouw huid gemasseerd waardoor je huid langer gehydrateerd blijft en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Dit resulteert in een elastischere huid en een frissere teint.

Bindweefselmassage van het gelaat

Een bindweefslemassage is een activerende huidmassage met huidversteviging en huidverbetering als doel. De massage werkt tot onder de huid en verhoogt de zuurstoftoevoer, verjongt de huidstructuur, heft huidverklevingen op, verbetert de celconditie en werkstofopname. Het stimuleert de doorbloeding en zet de huid aan tot het produceren van collageen en elastine. Hierdoor verbetert de structuur van de huid en ga je er jonger uitzien.

Je kan genieten van een losse bindweefselmassage tijdens een gelaatsverzorging. Om nog betere resultaten te boeken, is een kuurvorm aangewezen samen met het thuisgebruik van uw bionome cosmetica.

Jadestone massage

Om nog meer tot rust te komen, kan je genieten van een massage met verwarmde jadestenen. Deze zijn energetisch geladen edelstenen met een zeer ontspannende werking op het lichaam en geest.

De Jadesteen is de steen van liefde, innerlijke rust, harmonie en zuiverheid. Al zeker 4000 jaar worden de krachten van deze steen gebruikt om de gezondheid te bevorderen. Jade is de steen voor de hartchakra en harmoniseert alle andere chakra’s.

Een gelaatsmassage met warme Jadesteen opent de porieën van de huid en vergemakkelijkt het doorsluizen van de liposomen tot diep in de kern van de cel, met als resultaat een frisse, rustige en goed gehydrateerde huid en geeft je bovendien een sereen gevoel.

Tarief Gelaatsverzorging

Ook toegankelijk voor personen met contactallergie voor cosmetica
& kankerpatiënten

Volgens behoefte van uw huid en volgens seizoen  – 72
AcnĂ©behandeling – 60
 Anti-Aging Superboost Treatment (incl. bindweefselmassage) – 85

Bij de gelaatsverzorgingen is de epilatie van het gelaat reeds inbegrepen.

Tarief Fruitzuurbehandeling

Losse behandeling – 72
Kuur * : 4 behandelingen (=1 aan 50%) – 245
              6 behandelingen (=1 gratis) – 350

Bij aankoop van een After AHA-peeling ampul tijdens een losse behandeling
krijgt u 10% korting op de prijs van de ampul.

Bij aankoop van een kuur krijgt u een After AHA-peeling ampul GRATIS.

Tarief Bindweefselmassage

Extra tijdens een gelaatsverzorging – 20
Losse behandeling – 50
Kuur * :   6 behandelingen (= 1 aan 75%) – 316
               9 behandelingen (= 1 aan 50%) – 450
             12 behandelingen (= 1 gratis) – 550

Bij aankoop van een werkstofampul om de massage extra resultaat te geven en om thuis verder te gebruiken als extra boost van de behandeling, krijgt u 10% korting op de prijs van de ampul.

Bij aankoop van een kuur krijgt u een werkstofampul GRATIS.

* De prijzen per kuur gelden enkel bij volledige betaling bij de bestelling.

Alle prijzen zijn in € (EURO)