Dermattitude

“Meer dan 25 jaar ervaring”

Verpleegkundige,  huidconsulente & schoonheidsspecialiste.

“Samen werken we aan een optimale huidkwaliteit binnen de wetten van de genetica”

Als voormalige verpleegkundige, gespecialiseerd in wondzorg en medische pedicure, kwam ik regelmatig in contact met patiënten waarvan de huid vrijwel geen goede verzorging kreeg. Dit belemmerde de wondgenezing en maakte de huid extra kwetsbaar. Van hieruit is dan ook mijn interesse gegroeid om te werken aan een betere huidkwaliteit.

In 2009 haalde ik mijn diploma schoonheidsspecialiste en ging ik meteen aan de slag met wat voor mij gegroeid is tot meer dan een hobby: huidverbetering zonder poespas en met gezond verstand!

Tijdens mijn zoektocht naar cosmetica die medisch verantwoord en wetenschappelijk ondersteund is, maakte ik kennis met de Bionome cosmetica van Dr. Baumann. Als verpleegkundige van opleiding kan ik mij volledig terugvinden in de oprechtheid van dit merk. De uitstekend positieve resultaten spreken uiteraard ook voor zich.

Bovendien heb ik een opleiding met specialisatie kanker & huidverzorging gevolgd waardoor ook kankerpatiënten het beste voor hun huid krijgen.

Kom langs en maak kennis met Dr. Baumann Cosmetics

Kies uit deze opties:

  • Een gratis huidanalyse en verzorgingsadvies (zonder behandeling)
    Online begeleiding mogelijk (neem contact op)
  • Of een korte introductiebehandeling aan €30, inclusief de nodige stalen liposomen en/of verzorgingscrème (Ă©Ă©nmalige actie per persoon)
  • Of een uitgebreide introductiebehandeling aan €72, inclusief een gratis reinigingsgel of milk (75ml, t.w.v. €10) en de nodige stalen liposomen en/of verzorgingscrème (Ă©Ă©nmalige actie per persoon).

Het is belangrijk om mij voor de behandeling een lijstje te bezorgen met alle cosmeticaproducten die je dagelijks gebruikt (merknaam, productnaam en hoe vaak je dit product gebruikt). Ben je tevreden met je huidtoestand of heb je huidproblemen? Ook dit is belangrijk om te weten vooraleer we met de behandeling starten.

Eens ik alle informatie heb ontvangen, analyseer ik elk ingrediënt van de producten. Ik kijk na welke ingrediënten al dan niet ongezond of beschadigend zijn voor jouw huid. Dit wordt gedaan via de Internationale Naamgeving Cosmetische Ingrediënten (INCI) en een onafhankelijk wetenschappelijke software.

Alle behandelingen
worden uitgevoerd met respect van de Covid-19 voorzorgsmaatregelen

De onzinnigheid van sommige cosmetische producten en behandelingen.

Vragen over onze behandelingen,
producten of wil je een afspraak?

Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder!