Nieuwsbrief Lente Special 2022

Enige tijd geleden heb ik me ingeschreven voor een on-line opleiding om wat handiger te worden op sociale media. Diegenen die Dermattitude actief volgen op Facebook en Instagram hebben dat zonder enige twijfel wel opgemerkt.

Onlangs kreeg ik als opdracht een presentatie en een e-book maken. Hé,hé, dat heb ik niet nodig en dat ga ik wel overslaan dacht ik bij mezelf. Ik begreep ook al niets van die lessen.

Maar ik geef me niet graag gewonnen en begon de lessen letter per letter over te schrijven en toen ging het licht aan ! En ik ben best fier over het resultaat.

De presentatie is op de website van Dermattitude een “Handleiding” geworden. In een gemakkelijke slide-vorm leg ik in geuren en kleuren uit hoe je de producten van Dr. Baumann best gebruikt. Ik nodig je dan uit om een kijkje te nemen: https://dermattitude.be/portfolio-item/handleiding/ .

Het e-book is de nieuwsbrief “Lente Special 2022” geworden (klik op de link om hem te lezen). Hopelijk bevalt hij je.

De volgende nieuwsbrief wordt zeker één met nuttige informatie over de do’s en don’ts ivm met zonbescherming.

Na de mooie lentedagen waar we reeds van genoten hebben, gaat het weer naar een dipje, maar laat dat ons niet afschrikken en laat ons genieten van een mooie lente met veel zon, bloemen, fluitende vogeltjes en gezellige tuinfeesten met familie en vrienden.