Schoonheidsinstituut en Praktijk voor Huidverbetering - DermAttitude  

 

 

Over DermAttitude      > Wie ben ik ?     Cosmetica  Analyse & AdviesMijn naam is Francine Van den Houten.

 

Van opleiding ben ik A1 verpleegkundige met specialisatie wondzorg, medische pedicure en schoonheidsspecialiste.

Tijdens mijn loopbaan als thuisverpleegkundige, kwam ik vaak in contact met patiŽnten waarvan de huid niet in optimale conditie vertoefde. Dit bemoeilijkte ook de wondgenezing aanzienlijk of maakte de huid extra kwetsbaar voor iedere slag of stoot. Van hieruit is dan ook mijn interesse gegroeid om te gaan werken aan een betere huidkwaliteit.

Aangezien ik in mijn opleiding verpleegkunde geen cursus cosmetica en ingrediŽntenleer heb genoten, bleef er voor mij maar ťťn mogelijkheid open: naast een reeds drukke praktijk, een opleiding voor schoonheidsspecialiste volgen. In februari 2009 behaalde ik mijn diploma en kon ik aan de slag met wat voor mij vandaag een ware hobby is geworden : huidverbetering zonder poespas maar met gezond verstand !

Tijdens mijn zoektocht naar cosmetica die medisch verantwoord en wetenschappelijk ondersteund is, heb ik aangenaam kennis gemaakt met de bionome cosmetica van Dr. Baumann. Als verpleegkundige kan ik mij volledig terugvinden in de oprechtheid en de positieve resultaten die deze producten te bieden hebben.

Vanaf dag 1 waarop ik ben beginnen werken met Dr. Baumann Cosmetica, hoor ik enkel nog positieve reacties en zijn de resultaten duidelijk zichtbaar af te lezen van het gelaat van de tevreden patiŽnten/klanten.

Volgende >

_________________________________________________________

DermAttitude  -  Leliestraat 39, 1702 Groot-Bijgaarden  -  Tel: 02 / 414.71.64